Om os

Hej,

på denne blog skriver vi små historier og billeder fra vores forskellige vandreferier og om de mange oplevelser som det giver os. Vi håber at det giver dig et indtryk af hvad vi går og laver når vi ….ja….går…… og at det kan være med til at inspirere dig til at komme afsted eller bare afsted på en lille tur hvor du bor!

Og hvem er vi? Økonomen og ingeniøren – vi er et ægtepar sidst i ’40’erne som har vandring som vores helt store fritidsinteresse – så alle ferier bliver brugt på vandreture i ind- og udland. Vi vandrer mest i Europa, for så skal vi ikke rejse så langt væk og der er MASSER af dejlige ture lige rundt om hjørnet når vi bor i denne del af verden. Vi tager både de lange ture som f.eks. Caminoen eller en-uges ture med teltet på ryggen – og vi tager lige så gerne til et hotel på en af de Kanariske Øer og går på én-dagesture derfra. Og da vi bor tæt på både Gendarmstien og Hærvejen er det også let at tage en tur hjemmefra!

Når vi ikke vandrer, hygger vi os med at dyrke vores grøntsager i kolonihaven og vores mange æbletræer – eller holde os selv ved lige med at dyrke yoga (Rikke) eller løbe (Christian)

Buen camino / bom caminho

Rikke og Christian