Links

Andre gode danske sider om at vandre

Der er heldigvis en pæn sjat gode danske sider om at vandre – her er nogle af dem listede med vores kommentarer om dem. Hvis du syntes at der mangler en side, så lad os vide det så vi kan lægge den på her på siden.

Danske sider om at vandre

vandring

http://www.pilgrimsvandring.dk/ – Kristeligt Dagblads side med artikler om pilgrimsvandringer.

http://www.jakobsvejen.dk/ – en forrygende blog om at vandre som pilgrim og de forskellige ruter – så fokus er på vandreruterne som ender i Santiago, Rom eller Jerusalem. Den opdateres flere gange om ugen!

http://hannahincolors.dk/ – Hannes side om vandring, hendes dagligdag og livet i det hele taget. En rigtig god side om det at vandre og Hanne viser både de fede og knapt så fede sider af vandring. Dejligt ærligt og meget inspirerende!

http://www.friefodspor.dk/ – Marie og Torbens flotte side om vandring og især hvad Caminoen giver os. Udgangspunktet er Caminoen og så er siden fyldt med råd, tanker og oplevelser fra deres ture.

https://hikemyheartout.com/ – Marlenes flotte side er fyldt af vandrebeskrivelser og refleksioner om det at vandre – plus anmeldelser af steder og gear. Et godt sted at finde inspiration til at komme ud og vandre.

http://jensesvandringer.dk/ – “Jenses Vandringer” har beskrivelser af masser af ruter som han har vandret samt mange artikler om forberedelse og meget andet. Jeg vil tro at han har den side, som indeholder flest vandreture på dansk!

Er der en side jeg har glemt? Har jeg glemt DIN side her – så send mig en hilsen og jeg får den hurtigst muligt med her!

Flemming Borch: http://vandrebloggen.dk
Mette Hjerting, Mettes Camino: http://hallodeder.blogspot.dk
Lise Blom – Camino del Norte & Primitivo i foråret 2015 http://www.liseblom.dk/category/camino-del-norte-primitivo/
Franseska Anette Mortensen – Primitivo 2016: http://dagenscafeambllet.franseska.dk/#post12