De små oplevelser…

Vi oplever mange store og små underlige ting på sådan en tur som denne her hvor man er et godt stykke væk hjemmefra. Her er f.eks. hotellet Compostela i Afife, hvor vi sov for nogle dage siden. 

 
4-5 etager og masser af værelser. Kæmpe restaurent. Stoooor parkeringsplads. Og vi var de eneste gæster til hele herligheden! Kun os! Hoveddøren var lukket, så vi kom ind af en sidedør til en portugisisk-talende dame. Ingen registrering af os, 50 euro kontant incl morgenmad og så var vi indkvarteret. Ikke meget bøvl dér.

Og vi fik en fantastisk udsigt over havet fra 3. sal! Den nyder Christian her.
image

Og aftensmad samt morgenmad blev indtaget i ….well…mellemgangen? fra receptionen til restaurenten sammen med værtsparret og en ven af huset. Menukortet indeholdt kun én ret og én vin – maden var ikke noget at skrive om, men vinen var fremragende! Og vi smagte den portugisiske variant af grappa!

Her ses Rikke til morgenmaden. TV’et kører som det skal – konstant i alle barer og restaurenter i Portugal.  

8 thoughts on “De små oplevelser…

 1. Lise Andersen

  Nada demais 😀
  Depois, há paz e tranquilidade ;-D
  Eu olho emplastros blister contra cristãos toe ?
  continuou boa viagem e feliz Páscoa
  muitas felicidades e viva Traduz Google
  Lise

 2. John

  Kan energi indtaget følge med afgangen? Er Christian ikke blevet lidt hulkindet? Ligesom på skiferie er chokolade og energibarer et super supplement og gode mellemmåltider.

  Hvordan mærker i skiftet fra Portugal til Spanien?

  1. Christian Post author

   Ingen anelse om hvordan vægten udvikler sig! Der er ikke badevægte på hotellerne…men vi har ihvertfald fået større benmuskler 🙂

   Og jo, energibarerne er fast indslag i rygsækken!

   Skiftet…sjovt nok ved lidt mindre udvalg i restaurenternes repertoire og menukort og at de kan mindre engelsk!! Men vi klarer os fint 🙂

 3. Lise Andersen

  Hey – No me había dado cuenta de que había llegado a España – por lo que debería haber escrito mi segundo mensaje en español y no en portugués

  De acuerdo con John – comer un montón – de la comida deliciosa en España

  Viva el traductor de google de nuevo

  Los mejores deseos de Lise

 4. Lise

  Ha, ha 😉 troede da, at I havde øvet jer med duolingo :-)… Kan være, at jeg indspiller det som en sang 😉

  1. Christian Post author

   Vi er lige nu ca. 15 km syd for Santiago. Mellem Pontevedra og Santiago. På opdateringerne som starter med ‘Dag …’ Kan du på et kortvse hvor vi gik – og du kan zoome på kortet.

Leave a Reply