De to dale ved Telde

Dagens rute førte os noget på en noget off-route runde i de to dale ved Telde: Barranco Real de Telde og Barranco de San Roque.

Vi havde valgt en rute, som Christian havde downloaded og derfor ikke stod i vandrebogen. Med den slags ruter kan vi risikere at virkelig blive udfordret og det blev vi en smule først på dagen!

På vej ned i Barronco Real de Telde – no problem!

Den første dal viste sig nemlig at….well, med lidt god vilje var der vel en vandresti dernede. Men hvor tit forstyrrer man lige en ugle og en gås indenfor 10 meter? De fløj væk og gåsen skældte lidt ud..

“Gå på stien, Rikke!”

Dalen blev snævrere og snævrere og vi kom til sidst op fra den på en hemmelig sti – hemmelig, for man kan ikke se den nede fra dalen. Tak for GPS’en for at vise os hvor den var!

Den hemmelige opstigning

Herefter var det ren hyggetur – fine udsigter og gode stier.

Christian på vej ned i Barronco de San Roque

I Barronco de San Roque var det ikke noget problem at finde eller følge stien – her skulle man bare passe på hovedet for al bambussen eller sukkerrørerne!

Christian på vej!

Rikke med hovedbeskyttelse – vi fik brug for hattene

Dagens tur endte fint i Telde – i den gamle bydel lykkedes det os endelig at komme forbi Basilika San Juan Bautista mens der var åbent og det gav en smuk og fredfyldt afslutning på turen.

Dagens tur

Leave a Reply