En dag i grænselandet

Den sidste fredag i ferien tog vi en lille tur i nærområdet, som er en sikker vinder: Fra Kollund til Flensborg ad Gendarmstien og videre ad Fördersteig imid Flensborg. Vejret var noget usikkert, så vi var godt forberedte da vi tog afsted mod det sydligste Danmark og nordligste Tyskland.

Her passerer Rikke en af de smukke broer på stien – det er en rute hvor det også er svært at gå forkert….godt afmærket!

 

Her er broen ved Skomagerhus, som også er grænsen mellem landene – det er vist hvad kan kaldes en lille grænseovergang (og der var ingen grænsevagter, så vi havde vores pas med til ingen verdens nytte – vi gik jo samme vej tilbage!)

Well…..jeg vil gerne kalde dette billede “Lige på grænsen”, for det er hvad denne plade viser! Gad vide om bådene på den højre side er danske og de andre er tyske?

Og vi tog vin med til Tyskland! Ja, hvad man dog kan finde på….og en tak til Sanne og Maiken som havde sponsoreret det – resten af pakken ER konsumeret!


Og ja, du ved at du er i Tyskland når man ser reklameskilte for Karl May-spillene i Bad Segeberg – det er en klassiker som vi endnu har til gode at opleve! Lidt småsyret, egentlig….cowboys og indianere i en nordtysk by?!

 

I Flensborg stod den på den lækker frokost og så gik turen ellers hjem igen. Det var smukt og vådt – I slipper for regnbilleder, men her er en træstump, som fungerer som fuglebad..

 

Og husk…jeg var chauffør, så jeg tog bare strømper og støvler med derned og trak i dem i Kollund. Der må vist være sket et lille uheld da jeg tog dem fra tørresnoren og lagde dem sammen, men mon ikke jeg finder de to venstresokker lagt sammen nede i sok-skuffen.

 

Og her er dagens tur:

Leave a Reply