En pragmatisk start

Det er altså en meget underlig fornemmelse at forlade sit hjem med rygsæk på, velvidende at …ja… man bare er gået sin vej fra det hele!

Bus til Flensborg og selvfølgelig starter man en lang vandretur med græsk mad – se billedet 🙂

Nattoget til Köln var godt fyldt og kom som ekstragevinst fro sent til Köln…faktisk så sent at selv to åersonlige rekorder i 400m-løb med rygsæk kunne få os med toget til Paris. Det holdt på perronon, men vi trykkede forgæves på knapperne for at få dørene op…hvorefter det kørte sin vej!

Så det blev en tur over Brüsseles – hvor toget fik en teknisk fejl og opgav i Leuven. Så 400 togpassagerer blev stoppet ind i et allerede godt fyldt tog og stod som sild i en tønde i en halv time…. og for sent til Bruxelles!

Konklusion? Vi nåede ikke toget i Paris til Bayonne, men måtte med et andet tog et par timer senere end planlagt. Toget til Bayonne var fantastisk (læs: gode sæder, ro i kabinen) men Bayonne var håbløs… Vi havde jo misset det sidste tog til St. Jean, men ifølge internettet skulle der gå en bus…..som vi så ledte efter i 45 minutter sammen med en rar tysker (vi kan ikke huske hvad han hedder, så han er bare gartneren fra Bochum)… hvorefter vi gav op og ventede 1/2 time på en taxa! Så en hel del fattigere ankom vi til St. Jean Pied de Port, ønskede en buen camino til gartneren fra Bochum, checkede ind på vores lille hotel og var klar til nye eventyr!

20130326-111535.jpg

3 Responses

 1. Gudrun says:

  En overraskende start. Nu kan det kun gå fremad i enhver retning. Lykke til.

 2. Mikael says:

  Jamen, jamen, jamen!
  Nu forventer vi jo altså også at blive underholdt af jeres blog, så det var da en fin start:-)
  Og så brokker vi os i Danmark over DSB.
  Men ellers er der vel noget med en skidt generalprøve, så der er al mulig grund til at forvente en fin tur.
  Buen Camino til jer!

  Ps. Gartneren fra Bochum. Er den ikke af le Carré?

  • Christian says:

   Ja, så er han den flinkeste spion vi har mødt! Erstødt på ham de første tre dage, og her til sidst fandt vi også ud af hvad han hedder (Patrick)

Leave a Reply