Fra Boderne til Nexø

Så kom vi rigtig igang med at gå! I dag skulle vi gå fra Boderne til Nexø. Vi var oppe tidligt; før resten af vandrehjemmet, og så afsted! Det gav os dog det problem at vi ikke rigtig kunne få noget morgenmad undervejs!

Men heldigvis kom vi til en golfbane som har åbent ‘når jeg er her’, som ejer/forpagter udtalte. Han pralede med øens bedste kaffe og Rikke var tilbøjelig til at give ham ret! Og hun er faktisk ret god til at kende kaffe, med hendes eget minibryggeri derhjemme!

Mad på golfbanen - vi kaldte det "morgenmad"
Golfmad?!


Ruten førte os også forbi (og igennem) et militært skydeterræn, Ranghammer. Der var dog dejligt fredeligt en søndag morgen. Så ingen skud eller kanoner mens vi var der…

Vi var lidt bekymrede over at skulle igennem krigszonen, men det gik...
Der var dejligt fredeligt på den militære skydeplads…


Senere kom vi til det fineste sand på Dueodde strand og blev begloet af strandgæsterne….de havde tydeligvis aldrig set vandrefolk på en strand! Heldigvis ikke så mange badegæster idag..

...og vi havde stranden stort set for os selv
Dueodde Strand har noget af det fineste sand i Danmark. Og masser af det!


Og vi er endt på en campingplads! Nexø camping ligger lige overfor Bornholms Konservesfabrik og det skulle selvfølgelig fejres med et kram til den lokale torsks rogn.

Ren kærlighed.
Christian ææææææææælsker torskerogn!


…..og jeps, igen i dag stod hovedmåltidet på røget sild! Men da du sikkert ved hvordan sådan en ser ud, er her et billede af vores telt helt ude ved strandkanten. Et idyllisk billede (på en ellers noget slidt campingplads, men de var søde og rare!).

Der var andre på campingpladsen, de er dog behændigt udeladt af billedet!
Fedt sted at sove, ikke?

Det var en pragftuld tur fra Boderne til Nexø i sommervejret (som billederne vist også viser). Du kan læse om de andre dages ture på Bornholm Rundt i 2018 lige her.

2 Responses

  1. Gudrun says:

    Skønne billeder. I har nu taget en god bid af øen. Både med gode ben og dejlig mad. Lidt regn i morgen? Få en god nattesøvn. Det bliver nok ingen problem

  2. John says:

    Solskinsøen viser sig fra sin skønneste side. Nyd turen og hinanden.

Leave a Reply