Hvor skal vi sove?

Denne post kunne også have heddet “Hvad har Rikke og Christian brugt de lange vinteraftener på?”….Langs med Caminoen er der en del overnatningssteder i form af herberg, bed&breakfasts, hoteller, moteller og en myriade af små pensionater og andre steder som vi kan overnatte på.

Problemet har bare været at der ikke rigtigt eksisterede et overblik over det – og slet ikke når vi vil gå en lidt anden rute end den slagne vej (fra Porto går vi langs kysten videre til Santiago – den almindelige Camino fortsætter indenlands i Portugal).

Så vinteren er gået med at finde ud af overnatningssteder langs ruten – og det var der meget arbejde i!

Vi har ganske enkelt fået skabt en oversigt fra bunden over (næsten) alt hvad der er af steder at sove og har delt den med de andre Camino Portuguese-gangere på https://docs.google.com/spreadsheets/d/15YjQVotp9btlbTUx6YDMgFpHcm3__9msYMJ_nHKOe2E/edit#gid=0 

I skrivende stund er der omkring 450 forskellige steder at sove, så vi er trygge ved at finde en seng hver nat. Vi har udskrevet listen og har taget den med til turen. På sheet’et “Version and info” kan du også se ruten.

(hvis du vil læse mere om arket på engelsk, kan du se vores reklame for den på set største Camino-forum, hvor den er blevet ophøjet til en “ressource” – https://www.caminodesantiago.me/community/resources/all-places-to-sleep-in-one-pdf-route-portugues-route-monacal-coastal.404/ )

2 Responses

  1. Hans-Henrik says:

    hej Rikke og Christian,

    jeg håber, at I er kommet godt ud af starthullerne og er startet jeres spændende tur som planlagt. God tur!!

    HH

  2. Vinur + Eva says:

    Så har i nok nogle km i støvlene. Håber væjre ikke er for koldt, det var vist billeder av sne i Portugal i avisen. Vi ønsker jer en god tur og mange gode oplevelser.

Leave a Reply