Lidt tanker efter turen

Og hvordan var det så? Hvis vi sammenligner med Camino Frances, så var denne tur mere afvekslende i naturoplevelserne og portugiserne var om muligt endnu sødere og servicemindede end spaniolerne!

Der er også mere mulighed for at få afvekslende mad – portugiserne har et noget bredere (og bedre) menukort end i Spanien! Bare deres kager alene…

Ruten er også noget mere øde end den Camino Frances – der er simpelthen ikke særligt mange der går den på denne tid, de første 17 dage havde vi samlet mødt 7 andre pilgrimme!

Mere af denne rute er på landevej (den fører igennem flere småbyer) og portugiserne giver den gas når de kører! Og holder ikke synderlig afstand til fodgængere – vi har været meget gladr for vores gule refleksveste.

Og de har allesamnen flere hunde i Portugal. Aldrig er vi blevet gøet så meget af!

Hvilken tur var så bedst?? Christian syntes at det er som at spørge forældre hvilket af deres børn de holder mest af! De er dejlige på hver sin måde – og et entydigt svar kan han ikke give. Rikke foretrækker denne portugesiske rute for den fantastiske natur – gåturen langs kysten var helt fantastisk (og det syntes Christian også!).

Til almen info er vi nu i Porto – der var lige et par flasker portvin vi ikke nåede at smage på…

  

4 Responses

 1. Lise says:

  Skål 🙂 godt at I har gennemført 🙂

 2. Niels Eliasen says:

  Hejsa
  Så I gik langs kysten og tog ikke turen inde i landet ?

  • Christian says:

   Hej Niels,
   Fra Lissabon og til Porto gik vi den centrale rute inde i landet og fra Porto gik vi langs kysten hele vejen op til Redondela. Vi blandede nok “coastal route” og “senda litoral” lidt undervejs, men vi nød det i stor stil!
   mvh
   Christian

Leave a Reply