Mad. Masser af mad

Når man går så langt hver eneste dag, skal der også en masse energi indenbords – og her er aftensmaden en vigtig faktor!

Og vi må bare erkende at maden her i Portugal er noget af det bedste vi har oplevet – især sammenlignet med hvad man får at spise langs den Camino vi gik i 2013.

Her er lidt eksempler…

Dybstegt blækspruttearme – let, lækkert og overraskende velsmagende (og nej, slet ikke gummiagtigt!)

  

I Mealhada har de en lokal specialitet: Helstegt pattegris – og her er virkelig tale om en lille pattegris! Læg lige mærke til kartoffelchips’ene – de har sat en ny standard for hvordan kartofler kan gøres lækre. Og en pebersauce som får engle til at synge!

  

Og så er der fisk, fisk alle vegne! Især nu hvor vi går langs kysten. Vores aftensmad i dag var tre forskellige fisk som allesammen var fortrinlige!

  

7 Responses

 1. Ingrid Hindkjær says:

  Hej Dejligt at se i får noget lækkert aftensmad efter en lang dags vandring,Ønsker dig Chtistian hjertelig til lykke med fødselsdagen,måske i vil fejre dig i aften med en flaske dejlig vin,sender jer begge kærlige tanker knus fra Ingrid

 2. Lise says:

  Hvor ser det lækkert ud 😉
  Hip, hip hurra Christian det bliver en solskinsdag i dag på din fødselsdag. Håber, at du får en dejlig dag – kan være at Rikke bærer din bagage noget af vejen i dagens anledning 😉 hilsen til jer begge fra os alle 😉 Kim & Lise

 3. Gudrun Andersen says:

  Tillykke kære Christian ha en rigtig god dag. Håber i igen i dag finder små stier med dejlig mad. Hilsen Gudrun

 4. Ingrid Hindkjær says:

  Glemte flaget

 5. Lone says:

  Hej Christian
  Tillykke med fødselsdagen, håber vejret har været ligeså flot som her i det Sønderjyske, hvor de lyseblå på grønsværen forsvarede 2. pladsen i ligaen (3-2 modt FCM), og får 4,2 mio i tv-penge. Og hvor vi bare er så klar til at tage hul på semifinalerne på isen på tirsdag mod Esbjerg – det bliver en ægte lokalgyser.
  Fortsat god tur til jer begge.
  Lone

Leave a Reply