Nye venner i Logrońo

For nogle dage siden havde vi noget af en oplevelse. Vi ankommer til Logrońo og styrer i sikker stil ind på en bar for at fejre vores ankomst.

Vi har nærmest ikke fået rygsækken af ryggen før, hvad der ligner en alm. familie spørger (enordssætning) om vi kan tale engelsk, vi bekræfter, og Christian går i baren for at hente et par øl. Inden han kommer tilbage sidder jeg ved deres bord og har fået stukket en meget stærk tapas i munden! Glad for at Christian kort efter ankommer med en øl.

Familien består af far + to børn på 8-11 år og deres moster. Faren som i øvrigt ikke kunne et ord engelsk var meget opsat på at det var vigtigt at børnene lærte det, så udover at tvinge børnene til at tale med fremmede på en bar, fik de også ekstra sprogtimer, de var rigtig dygtige:-) Dog synes de at deres far var ultrapinlig.

Mosteren var rigtig dårlig til engelsk, dog afholdt det ikke hende for at fortælle lange historier – pigerne kunne godt høre at den var helt gal de forsøgte på alle måder at få hende til at være stille, men jo flere vino blanco der røg ned jo mere talte hun. Vi blev også tilbudt logi. Det var et par sjove timer, måske skulle vi gøre det samme når vi møder tourister derhjemme?.

Lige et stemningsbillede af Christian og den pinlige far

20130402-182524.jpg

5 Responses

  1. eva says:

    Det lyder skønt:-) Og Christian ser bare så glad ud:-)

  2. John says:

    Kanon oplevelse. Forsøgte i Jer med tysk?

  3. Ingrid says:

    Sikke en masse i oplever nyder at læse om det hele. alt vel herfra

Leave a Reply