Siete Cañadas – krateret ved Teide

Dagens tur var oppe ved Teide, som vi kunne se over venstre skulder hele dagen. Vi gik i Siete Cañadas, som er den store flade krater-slette lige under Teide. Dvs. vi gik i 2.000 meters højde, hvor Teide troner op til ca. 3.800 meter.

Dagens udsigt fra krateret.

Så det blev en dag i månelandskab – eller Mars-landskab med masser af klipper og blokke omkring os. Vegetation er der ikke meget af heroppe! Men månelandskab kommer og i lidt varieret form – disse klipper var meget fascinerende!

Rødt i rødt!
En god, bred vej!

Men en fremragende vej – det var ligeud på grusvej hele vejen og der var stort set ikke andre på ruten. Og ruten var flad! Tænk at gå helt heroppe og så er ruten flad som en pandekage.

Når vi kiggede os tilbage…

Og vi havde heldet med os – vinden kom bagfra (og der var en del af den!) Og solen havde vi også i ryggen. Så selvom der kan være koldt deroppe var vi faktisk klædt på til det og havde heldet med os.

Godt klædt på

Men støvet var det! De nypudsede støvler er nu belagt med masser af Teide-støv, men det er jo ikke det værste at være støvet af. Heldigvis er der ikke kommet så meget støv i halsen da vinden jo kom bagfra..

Godt støvet!

Og herunder står vi og kigger tilbage – vi har gået hele turen nede under de knolde som Christian kigger på!

Lange 17 kilometer!

Du kan se ruten her:

Rundt i krateret ved Teide
Activity 17.6 km • 3:56 hrs

Leave a Reply