Tyveri!

(Vi er atter uden netværk, derfor mangler den sidste dag stadig..)

Så blev jeg bestjålet 😉

På den mest nederdrægtige måde, af de mest skrupelløse forbrydere og med en timing som er uden sidestykke i hvad jeg har set eller hørt om. Også på film.

Det var til pilgrimsmessen efter vores ankomst til Santiago – jeg sad sammen med to andre pilgrimme sim alle havde vandret den lange vej til Santiago for at opleve den religiøse højdepunkt som pilgrimsmessen udgør. Messen gennemføres og til sidst er der kommunion hvor menigheden tilbydes Kristi legeme i form af de små oblater. Hele rækken går op for på denne måde at fuldende pilgrimsturen.

Og da slår de til. Tre røvere på omkring 1,5 meter hver og mellem 65 og 80 år.

De stjæler vores pladser.

Så da vi kommer tilbage til vores pladser ignorerer de os totalt som kun gamle damer kan. Vi har også lidt svært ved at lave en scene, da vi er totalt paf af forundring over en så nedrig handling midt i det allerhelligste. Og vi har også fortsat oblaten i munden og kan heller ikke spansk…

Så vi tager andre pladser eller står op under resten af messen.

Det er længe siden at jeg har været SÅ overrasket over andre menneskers skrupelløshed!

1 Response

  1. John says:

    Hvad? Vil det sige, at I ikke havde rejst Jer op og tilbudt de gamle, gangbesværede, senile damer Jeres sidde(bus)pladser?

    For i øvrigt havde det været meget værre, såfremt I var blevet ramt af det flyvende røgelseskar, mens Jeres opmærksomhed var rettet mod de søde elskværdige hekse!

Leave a Reply