Aguamansa og ned til Las Cuevas

Med bussen op, op og op til Aguamansa og så gik vi videre op til 1500 meter og derfra ned til 300 meters højde i Las Cuevas. En kort tur, men hård til knæ og lårbasser!

Og 7:45-bussen op af bjerget var ikke noget som de lokale brugte 2. Juledag på – vi havde den for os selv!

Rute 345 var tom her til morgen

Dagens tur bød på en tur langs kanten af den store Orotava-dal, som vi ret beset bor i og som også byder på mange skove og byer. Det var skovene vi gik rundt i i dag. Og med fantastiske udsigter og oplevelser som solen kom op over Teide og ramte os på stierne.

Men ellers gik det opad fra morgenen af – mellem pinje-træerne som gav skygge og nåle til at gå på – ganske hyggeligt.

Typisk sti opad

Og efter et par timer gik det nedad – meget nedad! Man skulle være vågen for ikke at glide og Christian havde et lavet sig et par vandrestave

Vandrestave, næsten tørret mudder og Christian

Og dagens mad?! Udbuddet var lidt begrænset juledag da vi shoppede, så den stod på banan og …well… Tvebakke med hvidløgsolie?

Nam, Nam

Ellers mødte vi nogle moto-crossere som havde en køre-fest på stierne, men andre vandrere mødte vi ikke mange af derude. Sidst på dagen forstyrrede vi dog nogle af de lokale i deres frokost

Meget fotogen model!

Og ruten gik faktisk også igennem en større kastanielund eller -plantage, så der var masser af kastanier og blade på stien. Lidt sjovt at opleve sådanne ting som vi ikke ser så meget af derhjemme!

Kastanieblade på stien

Du kan se dagens tur her:
Activity 14.3 km • 5:33 hrs

Leave a Reply