Fra Cúber og hjem til Sollér

Dagen startede på samme busstoppested som igår og førte os over bjerg og gennem dale hjem til “vores” by.

Vi startede ved den opdæmmede sø ved Cúber og gik langs søbredden. Det vil sige ca 70 meter fra søbredden, da tørke helt klart har taget noget af søen.

Rikke langs søen

Ruten gik på GR221 igen og var ligeud de første 5-6 kilometer og så nedad de sidste ca. 6 kilometer. I alt omkring 750 meter nedad. Lårene er ved at være trænede nu.

Rikke og søen og udsigten igen!

Vi stødte som sædvanligt på masser af andre vandrere, geder, får og muldyr eller æsler undervejs. Vi er ikke altid helt sikre på om de er vilde, men tæt på kommer man da. Hvis man vil. Rikke vil, Christian stoler ikke på dem…

Igen var det fint lavede stier, især da det skulle til at gå nedad. Kæmpe arbejde med at lave stier og terasser igen – og en let og smuk oplevelse at gå på dem.

Fin sti der snoede sig nedad over flere kilometer

Da vi ramte Biniaraix-kløften stødte vi atter på fine olivenlunde og -terasser. Billedet af Christian herover er et godt eksempel. Og her er f.eks. et lille billede af terassearbedet.

Terasser og oliven overalt

Ellers stødte vi igen på en del trailrunners. Som erfaren vandrer møder man jo meget underligt, så utroligt fitte spanske mænd og piger i alderen 20-30 der løber i meget lidt & stramt tøj med kroppene glinsende af sved er jo intet problem. Vi skulle dog være ekstra opmærksomme da der blev afmærket på stien om risikoen for at falde ned.

Men Christian tog det flot!

Som du kan se, var det atter en smuk dag i Tramumtana-bjergene. Gode ben, gode stier og heldigvis lidt skyer på himlen, så det var ikke i den bagende sol hele dagen!

Trip Cúber – Sóller
Activity 11.9 km • 4:27 h
https://mapy.cz/s/pesodozuku

Leave a Reply