Fra Cúber til klostret i Lluc

Dagens tur blev endnu et stykke på GR221, denne gang fra søen ved Cúber over to bjergpas og ned til klosteret i Lluc. Well…der er ikke andet i Lluc end det kæmpestore kloster, som skulle være et af de største i Europa og et populært pilgrimsmål på Mallorca.

Og vi kom igen en hel del op og ned. Startede i omkring 800 meter og så op til 1200 meter – og derfra ned til 500 meter. Vi kan mærke vores lår og fusserne igen i dag! Det vidste vi på forhånd, så Christian byggede sin egen vandrestav til at hjælpe på nedstigningen.

Byg din egen stav!

Bussen var godt fyldt med vandrefolk (læs: Der går ikke mange busser!) Så vi var aldrig helt alene på turen og det var egentlig helt fint. Og der var masser af geder og får undervejs. Og der var masser af sten til at massere fusserne!

Sten!

Men hvilke udsigter…fantastiske udsigter hele dagen. Her er et lille galleri med indtryk…så fantastisk

Og det sjove ved at gå sådan en udsigtstur er at der er masse af mennesker oppe på toppen af passene – men her er lige lidt foto-sjov hvor vi tager billeder af hinanden!

Og så gik det nedad over 4-5 kilometer. Stien viste sig at være helt fantastisk – dvs. udhugget i bjergsiden og med godt underlag, så humøret var højt hele vejen ned

Yesssss en fin sti ned!

Håber at du har haft en lige så dejlig dag som os i dag!

Og klosteret? Kæmpestort, så vi kan ikke vise noget billede af det – men her er lige en fra det kapel som vi havde adgang til.

Lluc trip 31/10/2022
Activity 13.2 km • 5:00 h
https://mapy.cz/s/lejunesepu

Leave a Reply