Skadedyr og farligt vildt undervejs..

Skadedyr
Før turen var vi lidt bekymrede for væggelus og har investeret i forskelligt udstyr ifht. det – øhhhh, det har vel virket, for vi har hverken set eller hørt noget til dem. Eller også er vi her lidt for tidligt på sæsonen 🙂

Og karkelakkerne? Ikke set eller hørt en eneste!

Farlige dyr
Ingen bjørne. Ingen ulve. Ingen vilde heste – kun en flok køer, men de var under kyndig kontrol…

Vi har set hvad jeg mener er en hugorm, men ellers er det mest farlige bilisterne på de veje vi krydser. Og de bidske hunde er uden undtagelse i snor eller jernkæde..

Rikke har skræmt en kanin ud af sit skjulested, men den var vist kun farlig hvis man trådte på den og snublede…

PS. I morgen lander vi i Santiago

5 Responses

 1. eva says:

  God tur..det sidste stykke. Det bliver en stor dag i morgen:-)

 2. Lone (Lomu) says:

  Olé vi er mestrene – vi er mestrene : hermed det lovede opdatering fra Vojens, hvor vi netop har fulgt de lyseblå til en sejr i 7. kamp mod Frederikshavn.
  Guldet er hjemme i Vojens igen, gode ben fremad til jer fortsat på turen 🙂

 3. John says:

  Åh, gudskelov har I ikke mødt den spanske løve! Nu vi er inde på emnet, så vil en jæger gerne høre lidt om “the wildlife” i Nordspanien. Vi har fået meldinger om storke, hvordan ser det ud med jagtbare ænder, gæs, duer, hjortevildt til små- og rovfugle?

  • Christian says:

   Der er en del skilte som advarer bilisterne om råvildt, men vi har kun set pilgrimme på de veje (som der ikke er advaret om!)

   Har set et enkelt dådyr, men meget få gæs og ænder…så der er ikke meget vundet ved at købe billig jagtadgang hvor vi har gået!

Leave a Reply