Bandama – vandre på og i vulkaner

Feriens første tur gav os en fantastisk tur rundt på Bandama-vulkanens rand og derefter en tur ned i vulkanens bund! Og så sluttede vi af med vinsmagning 🙂

Vi kom til Gran Canaria med alle traditioner i behold – i Hamborg lufthavn fik Rikke en full-body massage af securitypersonalet mens Christian kunne gå uforstyrret igennem!

Og dagens vandretur! En fantastisk tur i 22-25 graders varme og smuk sol. Vi tog bussen op til Bandama-krateret og gik først rundt langs randen.

Bandama-krateret

Bandama-vulkanen

Ovenfor er hele krateret – og vi gik hele vejen rundt – en fabelagtig smuk tur og en dejlig start på ferien!

Fald venligst ikke ned på nogen af siderne, tak!

Ovenfor er Christian på den nok mest udsatte del af randen – vandrebogen fraråder at gå der når det blæser og det kan vi godt forstå! Det blæste lige dér, selvom resten af dagen foregik i vindstille!

Det kanariske kæmpefirben

På vej ned i krateret mødte vi en 30-40cm stor øgle – davs til det sjældne kanariske kæmpe-firben! Den var ret ligeglad med os…

Og så gik turen ned i krateret for en rundtur der – frodigt og gammel nedlagt vinbodega nede i bunden – og noget sjovt at se det hele ‘nedefra’!

Og da vi så kom op igen skulle et par timer slås ihjel før bussen kom. Meget passende lå der en vinbonde, hvis vine vi kunne smage og hyggesnakke med Jürgen og Monika fra Schweitz!

Vinsmagning hos Hoyos de Bandama!

…vi købte et par flasker med hjem til aftensmaden!

Dagens rute

 

Leave a Reply