En tur til stranden!

Dagens vandring tog os gennem dalen Barranco Teal ee Telde ned til kysten, så vi kunne gå et stykke langs vandet og få en kop kaffe!

Vi ved af bitter erfaring at man ikke skal stole på busplaner og andet godt på den 25. december på de kanariske øer, så vi havde gemt en af de lokale ture til dagen.

Vi gik ud til den lokale barranco og hele vejen igennem dens ca. 6 km ned til kysten, hvor der skulle være nogle gode strande.

På vej ned i dalen

Det var en ret bred dal, som blev brugt til alt fra vandresti, motorcrossbane og fra tid til anden også lidt til losseplads.

En brønd – her fik man vandet fra

Vi havde den fra morgenstunden for os selv – på hjemturen var der også en del cyklister undervejs og et par på offroadere.

7 øjne på broen!

Vi endte ved en strand som ikke helt levede op til vores forventninger, så vi tog på vandring langs kysten som vi nød i fulde drag! Stranden manglede badende, cafeer, hunde og liv! Der var til gengæld mange sten…

Videre gik vi…

Og vi endte i La Garita, som fuldt levede op til vores forventninger til en mere klassisk kanarisk strand! Komplet med strandpromenade og det hele!

Og næsten hjemme kunne vi nyde støvet på skoene! Dagens tur var virkelig en af de mere tørre!

Og samlet endte den på ca. 24km. Da Viewranger drillede, blev den i to optagelser…

Leave a Reply