Hvad er forskellen på Skotland og Spanien?

Vi har trampet afsted på West Highland Way i den skotske ‘sommer’. Vi har skrævet over Hadrians Wall i hvad selv englænderne kaldte en dårlig sommer..

Men hvad er egentlig forskellen på engelsk/skotsk sommer og spansk forår?

Ingenting.

…Regn i rå mængder, kun afbrudt af noget vind og en smule sol…maden er dog bedre i Spanien og der er flere vinmarker (vi er i Rioja lige nu, og fik en flaske af den lokale som check-in gave på hotellet!).

Så her er hvad vi ser…
Stien er oversvømmet. Totalt oversvømmet
20130330-153518.jpg

(Lige efter Pamplona) Herfra kan man se 10-15 kilometer i alle retninger. But not today! MEGET mudret optur til dem…
20130330-153643.jpg

5 thoughts on “Hvad er forskellen på Skotland og Spanien?

 1. Mikael

  I skulle måske alligevel have droppet tyrefægtningen i tv og fulgt med i ham Moses og Egypten. Han kunne et eller andet med det der vand.
  Bortset fra det, så plejer problemet i Spanien vel at være tørke, men det gælder måske ikke det nordlige Spanien?

  1. rikkeanden

   du har ret igen – idag mødte vi en ligende sti dog uden mulighrd for at gå på en forhøjning så her var vi nødt til at gå gennem vandet! fik heldigvis ikke vand ind i støvlen “thank you Lowa” da det var på den første del af turen

 2. Gudrun

  En dejlig dag – meeen der skulle komme sne igen en af de nærmeste dage. Jeg skaltil Odense – hverken cykle eller gå. Denne gang tager jeg med DSB. Tænker på jer hver dag.

  1. Christian Post author

   God tur! Her er der også flere som tager det offentlige – mange vandrer en uge eller to og suser så hjem igen, så de jager busser…

Leave a Reply