I bjergene over Aguamansa

Vi gik i dag med udsigt over Orotavadalen igen. Startede i Aguamansa og startede dagen på gode stier som blev vekslet til lidt mere stigning og så masser af vandring mellem pinjetræer på klippekanter.

La Caldera

Busturen sluttede efter en time ved La Caldera, som er et kæmpestort picnic-område, som dog var noget dødt ved 11-tiden da vi kom til det. Men et fedt område med borde, grills og legeplads til børnene. Der var fuldt tryk på det da vi var retur 4 timer senere…

Stille opad

Ellers var det som mange andre ture her i dalen – godt stier under pinjetræerne hvor man går på nedkastede nåle fra træerne. Meget rart at gå i.

Rust, sten, blomst. Naturen finder vej

Turen var smuk og uden særlige højdepunkter eller alt for mange sære oplevelser. Der var dog flere vandrere her end vi tidligere har oplevet. Hele guidede flokke kom forbi. Så selv her på bjerget tog vi og de maskerne på og gik høfligt forbi hinanden.

Stadig opad

Og vi blev en smule snydt…på kortet så mestedelen af ruten ud til at gå ligeud. Men der findes to slags ligeud…helt ligeud som en pandekage og så den ligeud der består af 5 meter op, 10 meter ned og så igen 12 meter op og så videre. Det her var sidstnævnte. Så Christians ømme lår gjorde igen opmærksom på sig selv…

Dejlig, dejlig dag ude på bjerget – det var gode stier som vi formodentlig har gået før, men det kunne fint tåle en genudsendelse!

Jeps, havet var også synligt hele dagen

Og dagens tur kan du se her

La Caldera omkring Los Organos
Activity 13.2 km • 4:31 hrs

2 Responses

 1. John Pfeiffer Jensen says:

  Fede turbeskrivelser, nyder at læse dem, især alt det om Christians smeltende lårbasser. Hvor meget træner man egentlig inden sådan en trekking ferie? Kan man undgå muskelsmerter via gode træningsprogrammer?

  • Christian says:

   Ja. Gå ca. 7-8 km fem gange om ugen med en vægtvest på 10 kilo. Så mærker men intet, siger Rikke. Jeg kan mærke at crosstrainertræning giver rigtigt meget til at kunne gå opad bjergene, men jeg mangler udholdenhed ligeud og især nedad…

   Så man kan træne op til det ved at gå dagligt!

Leave a Reply